Сторінка 2 – Відгуки - Life Extension, пастилки з цинком, цитрусово-апельсиновий смак, 60 вегетаріанських пастилок - iHerb
Налаштування оновлено для цього сеансу. Щоб назавжди змінити налаштування облікового запису, перейдіть у розділ Мій обліковий запис.
Нагадуємо, що ви можете в будь-який момент оновити регіон або мову в розділі Мій обліковий запис.
>
Натисніть, щоб переглянути нашу Заяву про доступність
checkoutarrow
UA

Оцінки й відгуки покупців





iHerbCustomer
Золото
Опубліковано 30.01.2024
2 135
42
1
344
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду

☘️Льодяники від виробника «Nature’s Way” містять цинк, вітамін C і ехінацею. Вітамін С і цинк це відмінний засіб проти застуд і вірусних захворювань. Дослідження показують, що цинк виявляє антивірусну програму й антитоксичні дію на клітини. Ехінацея - це природній антибіотик. Завдяки цій речовині і багатьом іншим компонентам, ехінацея вважається ефективною протибактеріальною, протимікробною і протизапальною лікарською рослиною. Це робить застосування ехінацеї при застуді особливо корисним. ☘️Склад 1 льодяника: * Цитрат або глюканат цинку-23мг-153%, * Вітамін С-100мг-167% * Екстракт ехінацеї -20мг. ☘️На смак вони кисло солодкі, не містять цукор, замість нього екстракт стевії - натуральний природний цукрозамінник. Також льодяники є вегетаріанським продуктом. Приймати їх потрібно при перших симптомах повільно розсмоктуючи в роті. Приблизно по 1 льодянику кожні 2 години, нe більше 6-ти льодяників в день. Важливо! Не можна приймати ці пастилки більше тижня, тому що надлишок цинку може негативно вплинути на організм, як мінімум викликати нудоту. А загалом, як приймати правильно - це дуже зручний та смачний спосіб зупинити вірус, не захворіти в самий непотрібний момент!

Опубліковано 24.01.2024
49
0
0
0